Nederlands onderaan/Dutch below

Hello all!

I hope you had a wonderful week! Me, I`ve been getting a lot of scripting done lately. I`m scribbling down scenes in a little notebook I take with me everywhere, sometimes I work on the computer, I just do what feels right at the moment.

I recently did a “meme” thing from DeviantART. It`s a colour scheme challenge in which you can only use the colours given for every drawing. I tried out some different styles too. The character depicted is Tessa, from my webcomic:

Nederlands/Dutch:

Hallo allemaal!

Ik hoop dat jullie een mooie week hebben gehad! Ik heb de laatste tijd veel aan mijn script gewerkt. Ik altijd heb een opschrijfboekje bij me waar ik scenes in kan pennen. Soms werk ik op de computer, net hoe het uitkomt. En dat bevalt wel.

Ik heb pas geleden een “meme” gedaan van DeviantART. Het is een colour scheme challenge waarbij je alleen de opgegeven kleuren mag gebruiken voor elke tekening. Ik heb ook wat verschillende stijlen uitgeprobeerd. Het personage is Tessa van mijn webcomic.

Pin It on Pinterest

Share This